ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 2,499 νέα κρούσματα την Τετάρτη - Στους 8 οι νεκροί

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 2,499 νέα κρούσματα την Τετάρτη - Στους 8 οι νεκροί

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 26 Ιανουαρίου 2022:

8 θάνατοι ανακοινώθηκαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 724.

224 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 75 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 75% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

19 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 92,276 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

2,499 (ποσοστό θετικότητας: 2,71%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 243,818.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Παρέμβαση εφ’ όλης της ύλης έκανε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, τοποθετούμενος για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, την επόμενη ημέρα στον Δημοκρατικό Συναγερμό, αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE