Πήρε φωτιά on stage - Τα επικίνδυνα εφέ τον έστειλαν στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε φωτιά on stage - Τα επικίνδυνα εφέ τον έστειλαν στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Περνώντας πολύ κοντά από πυροτεχνήματα που άναβαν πάνω στη σκηνή για εφέ, δέχθηκε τις φλόγες στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Άσχημη κατάληξη είχε η συναυλία της αυστραλιανής μπάντας 5 Seconds of Summer καθώς ο κιθαρίστας Michael Clifford πήρε κυριολεκτικά φωτιά.

Περνώντας πολύ κοντά από πυροτεχνήματα που άναβαν πάνω στη σκηνή για εφέ, ο Clifford δέχθηκε τις φλόγες στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Η τρίτη συναυλία του συγκροτήματος έγινε χθες στο Wembley Arena του Λονδίνου χωρίς αυτή τη φορά τα επικίνδυνα πυροτεχνήματα που είχαν τραυματίσει τον 19χρονο την περασμένη νύχτα.

«Ο Michael αναρρώνει καλά, οι γιατροί είπαν πως όλα είναι εντάξει», δήλωσε η εκπρόσωπος του συγκροτήματος Erin Cooney. «Ο Michael και η υπόλοιπη μπάντα θέλουν να ευχαριστήσουν όλες τους θαυμαστές τους και ειδικά το κοινό της προηγούμενης νύχτας για την υποστήριξή τους».

Ο Clifford πάντως ανέβασε μια φωτογραφία του με επιδέσμους γράφοντας πως είναι καλά και ευχαριστώντας τους θαυμαστές του συγκροτήματος για το ενδιαφέρον τους.

kasduasyf

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE