ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχαν προειδοποιήσει τον πατέρα του 3χρονου αγοριού να εμβολιαστεί - «Δυστυχώς δεν άκουσε και τώρα βάζει σε ταλαιπωρία το παιδί του»

Είχαν προειδοποιήσει τον πατέρα του 3χρονου αγοριού να εμβολιαστεί - «Δυστυχώς δεν άκουσε και τώρα βάζει σε ταλαιπωρία το παιδί του»

Στην περίπτωση του 3χρονου παιδιού του οποίου ακυρώθηκε η μεταφορά στη Γερμανία για επέμβαση, αναφέρθηκε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha καλημέρα» ανέλυσε τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση και την ταλαιπωρία στην οποία υπόκειται το αγοράκι, αφού οι γονείς του αρνήθηκαν αρχικά να εμβολιαστούν, παρά τις προειδοποιήσεις του Υπουργείου.

«Χθες και οι δύο οι γονείς πήγαν το απόγευμα και προχώρησαν στον εμβολιασμό τους με την πρώτη δόση. Σήμερα θα έχω και κάποιες επικοινωνίες για να βοηθήσουμε. Και το Ισραήλ θέλει να είναι εμβολιασμένοι οι γονείς. Το είχαμε στείλει ξανά το παιδί», είπε αρχικά.

Η κ. Γιαννάκη ανέφερε ότι είχαν προειδοποιήσει τον πατέρα του για τον εμβολιασμό λέγοντας ότι «αυτό το οποίο εγώ θέλω να πω είναι ότι είχαμε ενημερώσει τον πατέρα και ήξερε πολύ καλά ότι θα έπρεπε να πήγαινε και να έκανε το εμβόλιο. Δυστυχώς δεν άκουσε και τώρα βάζει σε αυτή την ταλαιπωρία το παιδί του. Αναμένω μια γραπτή ενημέρωση για να μου πουν εάν θα μπορεί αυτό το παιδί να πάει, αν θα δεχτούν τους γονείς με μια δόση. Και αν θα μπορεί το παιδί να χειρουργηθεί μετά από τρεις εβδομάδες. Μιλήσαμε μαζί με τον πατέρα και του είπαμε να πάει να κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο, εκείνος πήγε και έκανε της Pfizer, τι να σας πω; Πραγματικά τι να σας πω; Μπήκαμε σε μια περιπέτεια. Βοηθάμε πολύ όλο τον κόσμο. Έπρεπε να φύγει για Γερμανία χθες τα χαράματα. Μπήκε αυτό το παιδάκι σε μια μεγάλη ταλαιπωρία. Εμένα με στεναχώρησε πολύ αυτό ως άνθρωπο».

Έπειτα πρόσθεσε πως «την απόφαση πήρε το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας να μην μπαίνουν στα νοσοκομεία όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί. Εμείς πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες. Οι άνθρωποι τον προειδοποίησαν και εμείς του εξηγήσαμε. Έχει χρόνια που συνεργαζόμαστε με τη Γερμανία. Μιλήσαμε χθες μαζί με τους γονείς. Μόλις μου απαντήσουν τα ερωτήματα από τη Γερμανία θα βάλουμε τα πράματα σε μια σειρά. Ήταν προγραμματισμένη να γίνει η επέμβαση».

Δείτε εδώ το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top