Τάσος Τρύφωνος: Το «τραγελαφικό» παρασκήνιο της τηλεοπτικής συνέντευξης με την Μαρινέλλα - ΒΙΝΤΕΟ

Τάσος Τρύφωνος: Το «τραγελαφικό» παρασκήνιο της τηλεοπτικής συνέντευξης με την Μαρινέλλα - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος της Αννίτας Πάνια βρέθηκε ο Τάσος Τρύφωνος, τη νύχτα της Πέμπτης 27/1, στο πλατό της εκπομπής «Ανοιχτά» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής του «Αδύναμου κρίκου» αναφέρθηκε στην συνέντευξη που πήρε από την Μαρινέλλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Τρύφωνος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μαρινέλλα μου έδωσε μετά από τριάντα χρόνια συνέντευξη τηλεοπτική. Είχαμε κάνει συνέντευξη στο ραδιόφωνο, σε έντυπο και την αγαπώ και το ξέρει. Την είχα τρελάνει λοιπόν και για την συνέντευξη. Επέμενα εγώ, αποφάσισε να μου κάνει αυτό το δώρο και πέφτει και χτυπάει το πόδι της οπότε αναβάλλεται η συνέντευξη. Όταν ξαναπρομματίστηκε τελευταία στιγμή, ημέρα Σάββατο, εγώ Παρασκευή είχα γύρισμα στον Αδύναμο Κρίκο στην Κύπρο και δεν βρίσκω πτήση σε κανονική ώρα. Αναγκάζομαι να πετάξω 5:30 με 6 το πρωί οπότε έχοντας τελειώσει το γύρισμα στις 12 τη νύχτα, φοβάμαι ότι δεν θα ξυπνήσω για να πάω στο αεροδρόμιο και θα χάσω την Μαρινέλλα μετά από τριάντα χρόνια και δεν κοιμάμαι. Μελετάω όλο το βράδυ τη ζωή και το ρεπερτόριο της. Μπαίνω στο αεροπλάνο ξάγρυπνος και φτάνω στην Αθήνα».

«Μέσα στο κλίμα που είχε φτιάξει η Μαρινέλλα για να με υποδεχθεί στο σπίτι της, υπήρχε ένα τζάκι ακριβώς δίπλα μου. Στην μισή ώρα με πιάνει αυχενικό, ημικρανία, αναγούλα και να έχω απέναντι μου την υπέροχη Μαρινέλλα, η οποία είχε κέφια».

«Προσπαθούσα να συγκρατηθώ να μη γίνω ρεζίλι μπροστά στη Μαρινέλλα. Αφού έχω δει ότι έχω γράψει μια ώρα και δεκαπέντε λεπτά, το τελειώνω έτσι γρήγορα και μου λέει, «μα από τώρα τελειώσαμε;». Όταν τελειώνουμε, λοιπόν, μου λέει να κάτσω να φάμε! Της λέω όχι και έφυγα άρον άρον» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στην Αννίτα Πάνια.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.