ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 26χρονος για απόπειρα φόνου - Αν τον δείτε ενημερώστε άμεσα την αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 26χρονος για απόπειρα φόνου - Αν τον δείτε ενημερώστε άμεσα την αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 12 Ιανουαρίου, 2022 στην επαρχία Λευκωσίας, το ΤΑΕ Λευκωσίας, εξακολουθεί να καταζητεί τον AHMED RASHID, 26 ετών, από τη Σομαλία, φωτογραφία του οποίου δίνεται στη δημοσιότητα, προς υποβοήθηση των Αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE