Στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 579 νέα κρούσματα κορωνοϊου

Στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 579 νέα κρούσματα κορωνοϊου

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε την Παρασκευή 579 κρούσματα της νόσου Covid 19 από 18.726 τεστ, ενώ 578 άτομα πήραν εξιτήριο ή αποδεσμεύθηκαν από την καραντίνα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, από τα νέα περιστατικά, τα 249 εντοπίστηκαν στην Λευκωσία, τα 135 στην Κερύνεια, τα 108 στην Αμμόχωστο, τα 50 στην Μόρφου, 22 στο Τρίκωμο και 15 στην περιοχή της Λεύκας.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει στα κατεχόμενα συνολικά 5.330.419 τεστ και εντοπίστηκαν 53.027 κρούσματα. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 5.001 άτομα, οι 56 στο νοσοκομείο πανδημίας, οι 14 στην εντατική.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας παραμένει σήμερα 167.

Σήμερα έγιναν στα κατεχόμενα 1.636 εμβολιασμοί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE