Κέντρο εμβολιασμού στην Κρατική Έκθεση: Ανοιχτό σήμερα (29/01) για εμβολιασμούς παιδιών 5-11 ετών

Κέντρο εμβολιασμού στην Κρατική Έκθεση: Ανοιχτό σήμερα (29/01) για εμβολιασμούς παιδιών 5-11 ετών

Το εμβολιαστικό κέντρο στην Κρατική έκθεση – σημείο Α’ εξυπηρετεί σήμερα, Σάββατο μόνο παιδιά ηλικίας 5 - 11 ετών, κατόπιν ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού ή με walk in. Οι ώρες λειτουργίας του Κέντρου είναι από τις 08:00 μέχρι τις 14:00.

Όπως είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας, τα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα που θα εξυπηρετούν μόνο παιδιά ηλικίας 5 μέχρι 11 ετών, λειτουργούν σε συνεργασία με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων/κηδεμόνων και δη των παιδιών των συγκεκριμένων ηλικιών.

Στις 5 Φεβρουαρίου 2022 θα λειτουργήσει και το εμβολιαστικό κέντρο στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού – σημείο Α’ για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών (walk in και ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού), από τις 08:00 μέχρι τις 14:00.

Σημειώνει ότι στις πιο πάνω ημερομηνίες θα παρέχεται η δυνατότητα εμβολιασμού σε παιδιά, τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένα στο ΓεΣΥ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE