LIFESTYLE

Ελπίδα Ιακωβίδου: Με «μπηχτές» άρχισε την εκπομπή – Όσα είπε στην πρώτη εμφάνιση της μετά την προειδοποιητική επιστολή – ΒΙΝΤΕΟ

Ελπίδα Ιακωβίδου:  Με «μπηχτές» άρχισε την εκπομπή – Όσα είπε στην πρώτη εμφάνιση της μετά την προειδοποιητική  επιστολή – ΒΙΝΤΕΟ

Με μπηχτές ξεκίνησε η Ελπίδα Ιακωβίδου την εκπομπή της, το πρωί της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Όμορφη μέρα κάθε μέρα», εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα μετά την προειδοποιητική επιστολή που της στάλθηκε από το κρατικό κανάλι.

Να θυμίσουμε ότι, ενόχλησε το ΡΙΚ η εμφάνιση της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Casa De Mikel» με τον Μιχάλη Σοφοκλέους το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, κάνοντας pole dancing, υποδυόμενη ένα ρόλο!.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το Lifenewscy, οι ανώτεροι της παρουσιάστριας την κάλεσαν στο γραφείο τους, όπου της έκαναν παρατήρηση για αυτό που προβλήθηκε στο «Casa De Mikel», ενώ της έδωσαν και προειδοποιητική επιστολή, με την ίδια να στεναχωρέθηκε με την εξέλιξη αυτή, καθώς δεν είχε λόγο να φέρει σε δύσκολη θέση το ΡΙΚ.

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Ελπίδα Ιακωβίδου είπε: «Nα ξέρετε ότι όλα τα μηνύματα σας τα παίρνω από την παραγωγή…να ξέρετε ότι όποιος παίρνει τηλέφωνο μου τα μεταφέρουν θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, ένα τεράστιο ευχαριστώ για την αγάπη σας για την στήριξη σας, πραγματικά σας νιώθω δίπλα μου…σας στέλνω την αγάπη μου και αυτό δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο! Σας αγαπώ και θα βρίσκομαι καθημερινά εδώ να σας λέω την πιο γλυκιά καλημέρα».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top