Απολογείται για την αναστάτωση με τα «test to stay» το Υπουργείο - Δίνει εξηγήσεις σε γονείς και μαθητές

Απολογείται για την αναστάτωση με τα «test to stay» το Υπουργείο - Δίνει εξηγήσεις σε γονείς και μαθητές

Αναφορικά με την μη επάνδρωση σημείων δειγματοληψίας στο πλαίσιο του μέτρου “test to stay” που παρατηρήθηκε σήμερα σε σχολικές μονάδες, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως αυτό οφείλεται σε εντοπισμό κρουσμάτων και στενών επαφών σε λειτουργούς που στελεχώνουν τις δειγματοληπτικές μονάδες.

To Υπουργείο Υγείας προέβη άμεσα σε διοχέτευση των μαθητών σε γειτονικά σχολεία και σε αποστολή εφεδρικών μονάδων στα σημεία που επηρεάστηκαν.

Το Υπουργείο απολογείται για την ταλαιπωρία που υπέστησαν γονείς και μαθητές ως αποτέλεσμα των συγκυριών αυτών, ενώ εντατικοποιούνται οι συντονιστικές ενέργειες για την περαιτέρω αύξηση δειγματοληπτικών σημείων στις σχολικές μονάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Η δική μας ειλικρινής πολιτική βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών που συνδράμουν στην προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό είναι διεθνώς αποδεκτές είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE