Έρχεται στην Κύπρο η Κριστίν Λαγκάρντ - Αποδέχθηκε την πρόσκληση του Κωνσταντίνου Ηροδότου

Έρχεται στην Κύπρο η Κριστίν Λαγκάρντ - Αποδέχθηκε την πρόσκληση του Κωνσταντίνου Ηροδότου

Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει στις 29 Μαρτίου, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Κριστίν Λαγκάρντ, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Κωνσταντίνου Ηροδότου.

«Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) ανακοινώνει ότι η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κα. Christine Lagarde έχει αποδεχθεί πρόσκληση του Διοικητή της ΚΤΚ, κου Κωνσταντίνου Ηροδότου για να επισκεφθεί την Κύπρο στις 29 Μαρτίου 2022», αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της Κετρικής Τράπεζας.

Όπως σημειώνει η ΚΤΚ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η κα Lagarde θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της επίσκεψης θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.