ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό την επήρεια ναρκωτικών βρέθηκαν να οδηγούν 3 νεαροί στην Πάφο - Ο ένας και με ποσότητα κάνναβης στην κατοχή του

Υπό την επήρεια ναρκωτικών βρέθηκαν να οδηγούν 3 νεαροί στην Πάφο - Ο ένας και με ποσότητα κάνναβης στην κατοχή του

Τρείς οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ουσιών στην Πάφο .

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου,  στις 19:30  χτες το βράδυ μέλη της τροχαίας ενώ διενεργούσαν ελέγχους στην Λεωφόρο Ελευθερίας στην Χλώρακα ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος, μόνιμος κάτοικος Πάφου. Σε προκαταρκτική εξέταση εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες. Στην συνέχεια έδωσε πρόσθετο δείγμα σάλιου το οποίο αφού σφραγίστηκε θα σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση . Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε άλλο παράνομο. 

Εξάλλου σε άλλη περίπτωση περίπολο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ανέκοψε για έλεγχο στη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου  στην Κάτω Πάφο αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης και την ίδια ώρα συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ελεγχομένου φαρμάκου τάξεως Β Ακολούθως οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου όπου ανακρινόμενος ανέφερε ότι τα ανευρεθέντα ναρκωτικά είναι δικά του και τα κατείχε για δική του χρήση.

Απολύθηκε της κράτησης του αφού κατηγορήθηκε γραπτώς. Στην συνέχεια πριν απολυθεί του έγινε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη και προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών που  διαπιστώθηκε ότι είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες. Επίσης έδωσε επιπρόσθετο δείγμα για να σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις . Το όχημα του 30χρονου  μεταφέρθηκε και κρατείται στην Τροχαία Πάφου .

Επίσης σε 3η περίπτωση μέλη της Τροχαίας Πάφου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παπάγου στην Πάφο, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος ο οποίος διαμένει στην Πάφο. Σε προκαταρκτική εξέταση εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε θετικός ενώ λήφθηκε δεύτερο δείγμα για να σταλεί για εξετάσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Σε έρευνα που έγινε το αυτοκίνητου δεν ανεβρέθηκε τίποτε.  Η Τροχαία Πάφου και η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) συνεργάζονται για διερεύνηση και των τριών υποθέσεων .

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top