Σύσκεψη Χατζηπαντέλα με Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή σήμερα - Εξέταση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Σύσκεψη Χατζηπαντέλα με Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή σήμερα - Εξέταση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Υπουργός Υγείας και Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή (ΣΕΕ) συνέρχονται σήμερα προκειμένου να εξετάσουν το θέμα των μέτρων που λαμβάνονται για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού, υπό το φως των επιδημιολογικών δεδομένων που καταγράφονται.

Η συνεδρία έχει προγραμματιστεί για τις 3 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα πως οι όποιες πιθανές χαλαρώσεις στα μέτρα θα εξαρτηθούν από τον αριθμό κρουσμάτων, αλλά και από τις νοσηλείες, με βάση τις αναφορές του ΟΚΥπΥ.

Η Λέκτορας Παιδιατρικής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής (ΣΕΕ) του Υπουργείου Υγείας, Ζωή Δωροθέα Πανά, έχει δηλώσει στο ΚΥΠΕ, πως δεν πρέπει να διαταραχθεί η ισορροπία με την οποία καταφέρνουμε να κρατάμε την κοινωνία ανοιχτή, σημειώνοντας ότι στη συζήτηση για πιθανές χαλαρώσεις πρέπει να λαμβάνεται υπόψη το γεγονός ότι διανύουμε ακόμα πανδημικό κύμα, ενώ έχουμε σταθερά αυξημένους δείκτες στα νοσοκομεία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE