Εικόνες από επικίνδυνη πολυκατοικία στα Λατσιά: Κινδυνεύουν οι ένοικοι - «Είναι θέμα ζωής και θανάτου»

Εικόνες από επικίνδυνη πολυκατοικία στα Λατσιά: Κινδυνεύουν οι ένοικοι - «Είναι θέμα ζωής και θανάτου»

Πολίτες τρίτης και τέταρτης κατηγορίας οπως ισχυρίζονται αισθάνονται ένοικοι πολυκατοικιών που χτίστηκαν λίγο μετά το 1974, σε προσφυγικό συνοικισμό στα Λατσιά.

Εικόνες που τρομάζουν σε πολυκατοικία στην περιοχή έφερε στο φως ρεπορτάζ της εκπομπής Alpha Ενημέρωση. Εντονα καιρικά φαινόμενα, σεισμοί, προκάλεσαν ζημιές στη δομή της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι ένοικοι.

Μια εκ των ενοίκων η κ.Μαρία Παυλίδου η οποία ζει τα τελευταία 35 χρόνια σε μια εκ των πολυκατοικιών αυτων, όπως ανέφερε , είχε ζητήσει πριν 4 χρόνια αποκατάσταση των ζημιών απο τις αρμόδιες αρχές του κράτους, ωστόσο , κανείς δεν έδειξε να ενδιαφέρεται.

Ρωγμές στους τοίχους της οικίας της, ενώ εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν απο ανεμοστρόβιλους στο παρελθόν, με το αποκορύφωμα οι τελευταίοι δυο σεισμοί να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στις ρωγμές που προϋπήρχαν.

"Οι ρωγμές στους τείχους έγιναν περισσότερο έντονες στους τελευταίους δυο σεισμούς, αν κάνει και κάποιο πιο κοντά δεν ξέρω τι θα γίνει. Με ανησυχεί έντονα, είναι θέμα ζωής και θανάτου, και με τις ζωές των ανθρώπων δεν παίζουμε. Από πάνω είναι η ταράτσα, για αυτό υπάρχει αυτή η υγρασία και καθημερινά πέφτουν σουβάδες πάνω μας"

Δείτε το ρεπορταζ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE