Αβέρωφ: Δώσαμε λύση και στο πρόβλημα που προέκυψε με τις συντάξεις

Αβέρωφ: Δώσαμε λύση και στο πρόβλημα που προέκυψε με τις συντάξεις

«Μετά και από τις οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας για το πρόβλημα που προέκυψε με τις συντάξεις, συζητήσαμε το θέμα με την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας και διαπιστώθηκε ότι υπήρξαν περιπτώσεις που χρήζουν διερεύνησης», είπε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Έπειτα πρόσθεσε ότι «η λύση δρομολογήθηκε και θα υπάρξουν διορθώσεις αμέσως, εκεί και όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρξε πρόβλημα, ούτως ώστε κανενός συνταξιούχου να μην επηρεαστούν ούτε ένα σεντ τα συνολικά εισοδήματα του.

Είμαστε εδώ με την κυβέρνηση, για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την άμεση ανταπόκρισή του καθώς και την αρμόδια Υφυπουργό κ. Αναστασία Ανθούση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE