Επεισοδιακή καταδίωξη: Οδηγός προσπάθησε να «γίνει καπνός» – Επιτέθηκε σε αστυνομικό και συγκρούστηκε με άλλο όχημα

Επεισοδιακή καταδίωξη: Οδηγός προσπάθησε να «γίνει καπνός» – Επιτέθηκε σε αστυνομικό και συγκρούστηκε με άλλο όχημα

Καταδίωξη σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, όταν αστυνομικός αντιλήφθηκε οδηγό αυτοκινήτου να οδηγεί επικίνδυνα, με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο, με αποτέλεσμα ο Αστυνομικός να ακολουθήσει το όχημα του οποίου ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα κοντά στα 180 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχό και συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα.

Το μέλος της Αστυνομίας  που ακολουθούσε τον οδηγό προχώρησε σε έλεγχο και ο οδηγός του επιτέθηκε ενώ στη συνέχεια συνελήφθη.

Στη σκηνή μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας διενήργησαν εξετάσεις σχετικά με τις συνθήκες της τροχαίας σύγκρουσης, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών διερευνά υπόθεση τροχαίων αδικημάτων και ποινικών αδικημάτων σχετικά με την επίθεση εναντίον αστυνομικού.

Από την τροχαία σύγκρουση δεν υπήρχαν τραυματίες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE