ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Λυγίζει Κύπριος πατέρας για το τροχαίο της κόρης του: «Δεν θα ξανάβλεπα το παιδί μου - Γιατί ρε φίλε δεν σταμάτησες στο αλτ;»

Λυγίζει Κύπριος πατέρας για το τροχαίο της κόρης του: «Δεν θα ξανάβλεπα το παιδί μου - Γιατί ρε φίλε δεν σταμάτησες στο αλτ;»

Λυγίζει η ανάρτηση Κύπριου γονιού, ο οποίος απο καθαρή τύχη δεν έχασε την κόρη του σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το πρωι με ανατροπή αυτοκινήτου.

Σε ανάρτηση του σε γκρουπ στο διαδίκτυο ανέφερε όλα οσα προηγήθηκαν του τροχαίου αλλά και όσα συνέβησαν μετα το τροχαίο,  στο υψος της διασταυρωσης του δρομου Ανθουπολης- Παλαιχωριου, προς Αγροκηπια. Το αυτοκίνητο της κόρης του διαλύθηκε ενώ το άλλο αυτοκίνητο ανατράπηκε. 

Η ανάρτηση:

"Αγαπητοι μου φιλοι γεια σας. Θελω λιγο απο το χρονο σας για να σας  πω μια ιστορια. Χτες η κορη μου πηρε το μωρακι της στο νηπιαγωγειο και επιστρεφοντας σπιτι, μενουμε στο Καλο Χωριο Λευκωσιας, στο υψος της διασταυρωσης του δρομου Ανθουπολης- Παλαιχωριου, προς Αγροκηπια, ειχε ενα σοβαρο ατυχημα.

Καποιος κυριος ερχομενος απο Αγροκηπια και θελωντας να διασταυρωσει και να παει απεναντι προς Μαλουντα, αποφασισε να μην κανει αλτ ως επρεπε. Πηγε λοιπον ευθεια. Αποτελεσμα η κορη μου να "καρφωσει" πανω του. Διαλυθηκε το αυτοκινητο της ενω  το αλλο αυτοκινητο ανατραπηκε. Ευτυχως ο κυριος αυτος δεν επαθε κατι ενω η κορη μου θα χρειαστει θεραπειες ευτυχως ομως πραματα που διωρθωνονται.

Πηγα επι τοπου με τον αντρα της και τον γιο μου και εγω απο ευγενεια και επειδη ηταν και αλλοδαπος ο αλλος οδηγος, μη νιωθει αδικημενος, τον ρωτησα αν ειναι καλα. Καλα μου απαντησε με υφος απομακρο και φοβισμενο. Η κορη μου πηγε με ασθενοφορο στο νοσοκομειο. Σημερα το λοιπον και περνωντας ξανα απο το σημειο συγκρουσης ανατριχιασα. Ενα δευτερολεπτο πιο γρηγορα να περνουσε η κορη μου θα ηταν επιανε στο πλαι, στη θεση του οδηγου.

Το σκεφτεσαι; ενα μονο δευτερολεπτο και εγω δεν θα ξαναβλεπα το παιδι μου. Για ενα δευτερολεπτο διαφορα  τοσοι αλλοι γονεις δεν ξαναδαν τα παιδια τους. Το σκεφτεσαι; η εγγονη μου; ο γαμπρος μου; Κλαιω μονο που το σκεφτομαι. Γιατι ρε "φιλε", ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΑΛΤ;;; Ηθελες να μας στερησεις το παιδι μας; Ημουν πολυ ευγενικος μαζι σου, ισως γιατι το παιδι μου εζησε. Αν τα πραγματα πηγαιναν διαφορετικα; πως θα επρεπε να σε αντιμετωπισω; και εσυ ρε "Κρατος" μας..Πότε επιτελους θα φτιαξετε αυτο τον δρομο λαιμητομο; Πότε; να αλλαξω θεση στον τονο; Ποτέ;  1-2 μηνες πριν κλαιγαμε για τον λεβεντη που του κοψαν τον δρομο στο στριψιμο προς Καλο Χωριο μαζι και τη ζωη του. Τωρα; λιγα λουλουδια, δυο ορφανα μια χηρα..ΠΟΤΕ;;;;;;"

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top