Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας - Η κατάσταση της υγείας του

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας - Η κατάσταση της υγείας του

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει ότι «το πρωί, μετά από τον ημερήσιο διπλό έλεγχο διαγνώστηκα θετικός στον #COVID19. Τα συμπτώματα είναι ήπια και αυτό οφείλεται στον εμβολιασμό μου.  Δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε. Ο εμβολιασμός και τα μέτρα ατομικής προστασίας είναι η ασπίδα μας, έναντι στον ιό. #covidvaccination»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.