Βουλευτικές Εκλογές: Ιδού όλοι οι υποψήφιοι ανά επαρχία - Τα ποσοστά γυναικών και οι ανεξάρτητοι
O Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει, ότι σήμερα υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για τις Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει ότι «το πρωί, μετά από τον ημερήσιο διπλό έλεγχο διαγνώστηκα θετικός στον #COVID19. Τα συμπτώματα είναι ήπια και αυτό οφείλεται στον εμβολιασμό μου. Δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε. Ο εμβολιασμός και τα μέτρα ατομικής προστασίας είναι η ασπίδα μας, έναντι στον ιό. #covidvaccination»
Tο πρωί, μετά από τον ημερήσιο διπλό έλεγχο διαγνώστηκα θετικός στον #COVID19. Τα συμπτώματα είναι ήπια και αυτό οφείλεται στον εμβολιασμό μου. Δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε. Ο εμβολιασμός και τα μέτρα ατομικής προστασίας είναι η ασπίδα μας, έναντι στον ιό.#covidvaccination
— michael hadjipantela (@hadjipantela) February 4, 2022
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




