Ουκρανικό: Συνάντηση Γερμανού Καγκελάριου και Προέδρων Γαλλίας και Πολωνίας την Τρίτη

Ουκρανικό: Συνάντηση Γερμανού Καγκελάριου και Προέδρων Γαλλίας και Πολωνίας την Τρίτη

Ο Γερμανός Καγκελάριος, Όλαφ Σολτς, θα συναντηθεί με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, και τον Πρόεδρο της Πολωνίας, Andrzej Duda, την Τρίτη, στο Βερολίνο, για το θέμα της Ουκρανίας, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της γερμανικής Κυβέρνησης.

Οι τρεις ηγέτες θα προβούν σε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης στις 7 το βράδυ τοπική ώρα πριν τη συνάντησή τους στην Καγκελαρία, ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Πρόσθεσε πως αυτή τη βδομάδα μπορεί να πραγματοποιηθεί και συζήτηση στο πλαίσιο του Σχήματος της Νορμανδίας, σε επίπεδο συμβούλων.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σολτς συναντάται τη Δευτέρα στον Λευκό Οίκο με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.