Αναβάθμιση λογισμικού Πύλης Εμβολιασμού - Όλες οι πληροφορίες - Τι αλλάζει

Αναβάθμιση λογισμικού Πύλης Εμβολιασμού - Όλες οι πληροφορίες - Τι αλλάζει

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως έχουν ολοκληρωθεί οι ενέργειες αναβάθμισης της Πύλης Εμβολιασμού, για καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ακολουθώντας έγκριση από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, η διευθέτηση ραντεβού για το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson μπορεί να διευθετηθεί με την πάροδο δύο μηνών από την πρώτη δόση.

Παράλληλα, πλέον μπορεί να διευθετηθεί ραντεβού για χορήγηση 3ης/ενισχυτικής δόσης διδοσικού εμβολίου mRNA με διαφορετικό εμβόλιο από εκείνο του αρχικού εμβολιαστικού σχήματος όσον αφορά στα εμβόλια Moderna ή Pfizer/BioNTech ή δεύτερης/ενισχυτικής δόσης για την περίπτωση του μονοδοσικού Johnson & Johnson.

Επιπρόσθετα, από την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στις 11μ.μ., η ενισχυτική δόση θα μπορεί να διευθετηθεί μετά από πάροδο πέντε μηνών από την ολοκλήρωση του αρχικού εμβολιασμού, βάσει των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 2 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται επίσης πως σε περίπτωση μη προσέλευσης σε ραντεβού για εμβολιασμό, το ραντεβού ακυρώνεται αυτόματα και θα μπορεί να γίνει διευθέτηση εκ νέου για ορισμό νέας ημερομηνίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE