Αν ο Παπασταύρου δεν ζούσε στις ΗΠΑ, θα... ήταν «τελειωμένος» ο Μπεργκ

Αν ο Παπασταύρου δεν ζούσε στις ΗΠΑ, θα... ήταν «τελειωμένος» ο Μπεργκ

Είναι «βυθισμένοι» μέσα στην απογοήτευση οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας, επειδή η χθεσινή «καρπαζιά» από τον Εθνικό, μειώνει δραματικά τις πιθανότητες της ομάδας τους να μπει εξάδα.

Οι ευθύνες αγγίζουν τους πάντες. Toυς διοικούντες, τον Χέννιγκ Μπεργκ, καθώς και όσους… έχτισαν την ομάδα το περασμένο Καλοκαίρι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE