Ζέτα Μακρυπούλια: Από νωρίς στην τηλεόραση - Δειτε φωτογραφία της σε ηλικία 15 ετών στην Ρούλα Κορομηλά

Ζέτα Μακρυπούλια: Από νωρίς στην τηλεόραση - Δειτε φωτογραφία της σε ηλικία 15 ετών στην Ρούλα Κορομηλά

Η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση όταν ήταν μαθήτρια Λυκείου.

Συγκεκριμένα, το 1993 στο τηλεοπτικό σόου «Ciao Ant1» η Ρούλα Κορομηλά έδωσε τη δυνατότητα στην έφηβη τότε Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και συμμετείχε στην εκπομπή ως ένα από τα κορίτσια της. Στην συνέχεια την ακολούθησε στο Mega στο τηλεοπτικό σόου «Mπράβο», όταν έσπασε το συμβόλαιό της η Ρούλα Κορομηλά με τον ΑΝΤ1.

Μια φωτογραφία της 15χρονης Ζέτας Μακρυπούλια μοιράστηκε στο Instagram του ο συλλέκτης Δημήτρης Αιθωμιανάκης, που μοιράζεται συχνά ντοκουμέντα από το προσωπικό του αρχείο. Στη φωτογραφία βλέπουμε την μελαχρινή και μαθήτρια Λυκείου Ζέτα Μακρυπούλια να στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή Άγγελο Διονυσίου.

Πηγή: bovary.gr

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dim (@aithomianakis_photocallery)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».