Κρήτη: Νέος σεισμός «ταρακούνησε» ξανά το Αρκαλοχώρι - 3,6 Ρίχτερ

Κρήτη: Νέος σεισμός «ταρακούνησε» ξανά το Αρκαλοχώρι - 3,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της Κλίμακας Ριχτερ σημειώθηκε στην Κρήτη, στο Αρκαλοχώρι.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο πέντε χιλιομέτρων, νότια του Αρκαλοχωρίου και το εστιακό βάθος ήταν στα πέντε χιλιόμετρα.

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση, επίσης στα 3,6 Ρίχτερ, 21 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο, με εστιακό βάθος οκτώ χιλιομέτρων.

Δείτε χάρτη

seismostora-kritiseismos-seismosarkaloxori

 seismostora-kritiseismos-seismosarkaloxori

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE