ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξήθηκαν οι πτήσεις στα αεροδρόμια - Αναλυτικά στοιχεία

Αυξήθηκαν οι πτήσεις στα αεροδρόμια - Αναλυτικά στοιχεία

Αναμένεται σταδιακή αύξηση του αριθμού των πτήσεων από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, βάσει του προγραμματισμού των πτήσεων και νοουμένου ότι δε θα υπάρξουν σοβαρές διαφοροποιήσεις στα επιδημιολογικά δεδομένα που να επηρεάσουν το πτητικό πρόγραμμα των αεροπορικών εταιρειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Hermes, η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου έκλεισε με 85 συνολικά πτήσεις. Την εβδομάδα 14-20 Φεβρουαρίου προγραμματίζονται 112 πτήσεις, ενώ την εβδομάδα 21-27 Φεβρουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν 114 πτήσεις.

Σύμφωνα με τη Hermes, τον Φεβρουάριο από το αεροδρόμιο Πάφου θα πραγματοποιούνται πτήσεις προς τις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιορδανία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Ουκρανία.

Νωρίτερα, τον Ιανουάριο, από και προς το αεροδρόμιο Πάφου ταξίδεψαν περίπου 63.000 επιβάτες, οι πλείστοι εκ των οποίων προς Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Πολωνία, Ρωσία, Γερμανία, Ισραήλ και Ουκρανία.

Επίσης το 2021, έκλεισε για το αεροδρόμιο Πάφου με περίπου 1,5 εκατομμύριο αφικνούμενους και αναχωρούντες επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Hermes οι περισσότεροι επιβάτες ταξίδεψαν από και προς Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ελλάδα, Πολωνία, Ισραήλ, Γερμανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Γαλλία, Ουκρανία, Ολλανδία.

Ο καλύτερος μήνας του έτους για το Αεροδρόμιο Πάφου ήταν ο Οκτώβριος, κατά τον οποίο είχαν ταξιδέψει συνολικά 331.612 επιβάτες, καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 2,7% σε σύγκριση με την επιβατική κίνηση Οκτωβρίου του 2019, που ήταν χρονιά – ρεκόρ για τον κυπριακό τουρισμό και η τελευταία προ της πανδημίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top