Ζελένσκι: Το Κίεβο θέλει να δει πράξεις όχι λόγια από τον Πούτιν

Ζελένσκι: Το Κίεβο θέλει να δει πράξεις όχι λόγια από τον Πούτιν

Η Ουκρανία επιδιώκει να δει απτά βήματα από τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, για να αποδείξει ότι μιλά σοβαρά για αποκλιμάκωση των εντάσεων και την απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων από τα σύνορα, δήλωσε ο Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος μια μέρα νωρίτερα είχε συνομιλίες με τον Πούτιν στη Μόσχα.


«Θεωρώ ότι η ανοιχτή στάση είναι πάντα κάτι εξαιρετικό, εάν είναι αλήθεια και δεν είναι παιγνίδι, αλλά η σοβαρή ανοιχτή στάση και η κατανόηση ότι υπάρχει κίνδυνος και ότι δεν είναι αστεία. Στην ουσία, δεν πιστεύω πολύ στα λόγια, θεωρώ ότι ο κάθε πολιτικός έχει ανοιχτή στάση όταν κάνει συγκεκριμένα βήματα. Στην περίπτωσή μας, αυτά είναι τα βήματα για την αποκλιμάκωση», δήλωσε ο Ζελένσκι, προσθέτοντας ότι, κατά την άποψη του, για την αποκλιμάκωση ο Πούτιν διαθέτει τα πάντα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE