Θεσσαλονίκη: Βρέφος βρέθηκε νεκρό σε κάδο

Θεσσαλονίκη: Βρέφος βρέθηκε νεκρό σε κάδο

Νεκρό βρέφος βρέθηκε πριν από λίγο σε κάδο απορριμμάτων έξω από νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Thesstoday.gr.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης άγνωστοι τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση λέγοντας πως έχει βρεθεί νεκρό ένα νεογέννητο βρέφος πεταμένο μέσα σε κάδο απορριμμάτων στα νεκροταφεία.


Αμέσως σήμανε συναγερμός, ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύφμωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το νεογνό εντοπίστηκε δίχως ενδείξεις ζωτικών σημείων από ρακοσυλλέκτη, που έψαχνε στα σκουπίδια.

Αμέσως στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε το άψυχο κορμάκι του βρέφους, ώστε να το μεταφέρει στην ιατροδικαστική υπηρεσία

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE