Ανησυχεί η αλυσίδα κρουσμάτων σε μονάδα αιμοκάθαρσης στο Γ.Ν Λεμεσού

Ανησυχεί η αλυσίδα κρουσμάτων σε μονάδα αιμοκάθαρσης στο Γ.Ν Λεμεσού

Προβληματισμό προκάλεσε πριν λιγα 24ωρα η αλυσίδα κρουσμάτων κορωνοϊου που έχει εντοπιστεί στη μονάδα αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Μιλώντας στην εκπομπή "Πρώτη Ενημέρωση", ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας Κωνσταντίνος Αθανασίου, ανέφερε ότι το θέμα τυγχάνει διαχείρισης από τον ΟΚΥπΥ.

Απο την άλλη ο επιδημιολόγος Μιχάλης Βωνιάτης, τόνισε ότι για να συμβεί κάτι παρόμοιο σημαίνει ότι δεν τηρήθηκαν τα μετρα και το πρωτόκολλο. Ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει ερευνα για το τι ακριβως συνέβη ώστε να μην επαναληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής θα τεθεί η πρόταση νόμου για περιορισμό των ωφελημάτων που απολαμβάνουν οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας και οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής των Αντιπροσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE