Ανησυχεί η αλυσίδα κρουσμάτων σε μονάδα αιμοκάθαρσης στο Γ.Ν Λεμεσού

Ανησυχεί η αλυσίδα κρουσμάτων σε μονάδα αιμοκάθαρσης στο Γ.Ν Λεμεσού

Προβληματισμό προκάλεσε πριν λιγα 24ωρα η αλυσίδα κρουσμάτων κορωνοϊου που έχει εντοπιστεί στη μονάδα αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Μιλώντας στην εκπομπή "Πρώτη Ενημέρωση", ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας Κωνσταντίνος Αθανασίου, ανέφερε ότι το θέμα τυγχάνει διαχείρισης από τον ΟΚΥπΥ.

Απο την άλλη ο επιδημιολόγος Μιχάλης Βωνιάτης, τόνισε ότι για να συμβεί κάτι παρόμοιο σημαίνει ότι δεν τηρήθηκαν τα μετρα και το πρωτόκολλο. Ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει ερευνα για το τι ακριβως συνέβη ώστε να μην επαναληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE