Ανησυχεί η αλυσίδα κρουσμάτων σε μονάδα αιμοκάθαρσης στο Γ.Ν Λεμεσού

Ανησυχεί η αλυσίδα κρουσμάτων σε μονάδα αιμοκάθαρσης στο Γ.Ν Λεμεσού

Προβληματισμό προκάλεσε πριν λιγα 24ωρα η αλυσίδα κρουσμάτων κορωνοϊου που έχει εντοπιστεί στη μονάδα αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Μιλώντας στην εκπομπή "Πρώτη Ενημέρωση", ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας Κωνσταντίνος Αθανασίου, ανέφερε ότι το θέμα τυγχάνει διαχείρισης από τον ΟΚΥπΥ.

Απο την άλλη ο επιδημιολόγος Μιχάλης Βωνιάτης, τόνισε ότι για να συμβεί κάτι παρόμοιο σημαίνει ότι δεν τηρήθηκαν τα μετρα και το πρωτόκολλο. Ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει ερευνα για το τι ακριβως συνέβη ώστε να μην επαναληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE