Ανησυχεί η αλυσίδα κρουσμάτων σε μονάδα αιμοκάθαρσης στο Γ.Ν Λεμεσού

Ανησυχεί η αλυσίδα κρουσμάτων σε μονάδα αιμοκάθαρσης στο Γ.Ν Λεμεσού

Προβληματισμό προκάλεσε πριν λιγα 24ωρα η αλυσίδα κρουσμάτων κορωνοϊου που έχει εντοπιστεί στη μονάδα αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Μιλώντας στην εκπομπή "Πρώτη Ενημέρωση", ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας Κωνσταντίνος Αθανασίου, ανέφερε ότι το θέμα τυγχάνει διαχείρισης από τον ΟΚΥπΥ.

Απο την άλλη ο επιδημιολόγος Μιχάλης Βωνιάτης, τόνισε ότι για να συμβεί κάτι παρόμοιο σημαίνει ότι δεν τηρήθηκαν τα μετρα και το πρωτόκολλο. Ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει ερευνα για το τι ακριβως συνέβη ώστε να μην επαναληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Είδε Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης ο ΠτΔ: Στο επίκεντρο προγράμματα της ΕΕ για το στεγαστικό

Είδε Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης ο ΠτΔ: Στο επίκεντρο προγράμματα της ΕΕ για το στεγαστικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης κ. Dan Jorgesen.

BEST OF TOTHEMAONLINE