ΔΙΕΘΝΗ

Άγρια επίθεση σκύλου σε 7χρονο στις ΗΠΑ

Άγρια επίθεση σκύλου σε 7χρονο στις ΗΠΑ

Επίθεση από τον σκύλο της γειτόνισσάς του δέχθηκε 7χρονος στο Τέξας των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί και να υποβληθεί σε χειρουργεία.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε σε ξένα μέσα, πώς ο σκύλος άρπαξε το παιδί και άρχισε να το κουνάει δεξιά και αριστερά πριν να προσπαθήσει να απελευθερώσει τον 7χρονο. «Άρχισα να χτυπάω το σκυλί και αυτό άρχισε να σέρνει τον Conner πριν να καταφέρω να τον απελευθερώσω» δήλωσε η Lorena Parker.


Όπως δήλωσε η μητέρα του 7χρονου το παιδί τής περιέγραψε την επίθεση λέγοντας πως ο σκύλος τον πέρασε για παιχνίδι από αυτά που δαγκώνουν τα σκυλιά.


Σύμφωνα με την ίδια ο 7χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας 3 ωρών για να αντιμετωπιστεί η ζημιά στα νεύρα στο πρόσωπό του. «Οι γιατροί εκτιμούν ότι θα χρειαστούν περισσότερα χειρουργεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ζημιά που έχει γίνει στο πρόσωπό του» πρόσθεσε η μητέρα του παιδιού.

Το αγόρι έχει επιστρέψει στο σχολείο ενώ στο σκύλο έγινε ευθανασία.

«Ο φράχτης ήταν ανεπαρκής. Τα σκυλιά έχουν βγει ξανά έξω. Ο ιδιοκτήτης γνώριζε ή θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο φράχτης ήταν προβληματικός και θα έπρεπε να είχε παρέμβει. Αλλά αυτό δεν έγινε» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η 49χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου έχει προφυλακιστεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top