Χειροπέδες σε 43χρονη που οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι

Χειροπέδες σε 43χρονη που οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι

Μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι, αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 43 ετών.

Στην 43χρονη οδηγό διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 145μg αντί 22μg.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Τροχαία Αμμοχώστου, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 115μg αντί 22μg.

Η 43χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.