Γιώργος Λιανός: Γενέθλια για τη σύντροφό του στον Άγιο Δομίνικο - Η φώτο με την μικρή του κόρη

Γιώργος Λιανός: Γενέθλια για τη σύντροφό του στον Άγιο Δομίνικο - Η φώτο με την μικρή του κόρη

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται ο Γιώργος Λιανός, η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Καραλέξη και η 11 μηνών κορούλα τους.

Αν και δεν πάνε πολλές μέρες από την τελευταία φορά που ο παρουσιαστής του Survivor μας είχε δείξει την μικρότερη κόρη του, Βαλέρια, πριν μερικές ώρες και με αφορμή τα γενέθλια της συντρόφου του, δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία της μικρής, δίπλα στην Κωνσταντίνα.

"Happy birthday my love", σχολίασε δείχνοντας μαμά και κόρη να ποζάρουν όλο χάρη.

Η σύντροφος και το παιδί του παρουσιαστή, που θα πάρει το όνομα Βαλέρια – Ασημούλα, μετακόμισαν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο προκειμένου να βρίσκονται κοντά του τους μήνες που θα παρουσιάζει το ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι, η μικρή Βαλέρια βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του μπαμπά, Γιώργο.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς από τις αναρτήσεις, είναι τρελός και παλαβός για την μπεμπούλα του. Και πώς να μην είναι άλλωστε.

Πηγή: mothersblog.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE