LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πρώτη φορά έκανα έρωτα στα 30 μου» - «Ναι κύλησε ένα δάκρυ» - ΒΙΝΤΕΟ

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πρώτη φορά έκανα έρωτα στα 30 μου» - «Ναι κύλησε ένα δάκρυ»  - ΒΙΝΤΕΟ

Πολλά ήταν σχόλια που δέχτηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικιού στα social media, με αφορμή την πολυσυζητημένη δήλωσε πως έκλαψε, όταν έκανε για πρώτη φόρα έρωτα με την Ιλάειρα Ζήση.

Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός βρέθηκε σήμερα το πρωί (11/02) καλεσμένος μαζί με την αρραβωνιαστικιά του στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και εξήγησε τον λόγο που έκλαψε, όταν συνειδητοποίησε ότι η Ιλάειρα Ζήση είναι η γυναίκα που θέλει να ζήσει μαζί της όλη του τη ζωή.


Στην αρχή, ο ίδιος δήλωσε: «Όταν έβλεπα στη σχολή να την φλερτάρουν όλοι, τα άλλα αγόρια, ζήλεψα. Λέω δεν γίνεται, θα μου την πάρει κανένας. Καλύτερα να μου πουν ότι βιάστηκα, παρά ότι άργησα. Κλείνουμε πέντε μήνες σήμερα. Είναι ρομαντική σε όλα…».

Για τη δήλωση πως έκλαψε, όταν έκανε πρώτη φορά έρωτα με την αγαπημένη του, είπε: «Όταν κάποιος δεν το έχει νιώσει αυτό το πράγμα, δεν μπορεί να το καταλάβει. Κατακρίθηκα για αυτή την δήλωση, διάβασα διάφορα στα social media. Γελάω, δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό που ένιωσα εγώ. Όταν έκανα πρώτη φορά έρωτα με την Ιλάειρα, έκλαψα γιατί αυτό που ένιωσα ήταν πολύ μεγάλη συγκίνηση.

Το ένιωσα, ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσα ούτε εγώ να το εξηγήσω εκείνη τη στιγμή. Ήταν κάτι που με έκανε να επιβεβαιώσω μέσα μου ότι μια καινούργια ζωή ξεκινάει. Ένιωσα πραγματικά ότι εδώ είμαστε, το κατάλαβα την πρώτη φορά που έγινε η ολοκλήρωση. Κατάλαβα ότι μπορώ να σταθώ δίπλα σε ένα κορίτσι και να μοιραστώ μαζί του όνειρα, οικογένεια και σχέδια. Νιώθω πως έκανα πρώτη φορά αληθινό έρωτα στα 30 μου».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top