ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραδόθηκε στους γονείς του το 3χρονο κοριτσάκι - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό του δεύτερου

Παραδόθηκε στους γονείς του το 3χρονο κοριτσάκι - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό του δεύτερου

Παραδόθηκε στους γονείς του, πριν περίπου μια ώρα, το 3χρονο κοριτσάκι που εντοπίστηκε τα ξημερώματα εντός της νεκρής ζώνης στην περιοχή Αθηένου, όπως αναφέρει σε ενημέρωση της η Αστυνομία.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό του δεύτερου κοριτσιού. 

Σε νεότερη ενημέρωση του το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, αναφέρει πως , σχετικά με τον εντοπισμό ασυνόδευτου ανήλικου κοριτσιού σε περιοχή στην Αθηένου, το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας ενημερώνει ότι, σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου και τα Ηνωμένα Έθνη, το παιδί παραδόθηκε από Λειτουργούς των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στους γονείς του, στο Οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας.

Η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας κα Αναστασία Ανθούση συγχαίρει τους Λειτουργούς των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα στο παιδί και χειρίστηκαν το περιστατικό με απόλυτο επαγγελματισμό και ευαισθησία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top