Εντοπίστηκε στο Πουρνάρα το δεύτερο κοριτσάκι - Αίσιο τέλος και για τις δύο δίδυμες αδελφές

Εντοπίστηκε στο Πουρνάρα το δεύτερο κοριτσάκι - Αίσιο τέλος και για τις δύο δίδυμες αδελφές

Στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμυθιά εντοπίστηκε το κοριτσάκι, ηλικίας τριών ετών, το οποίο αγνοείτο από τα ξημερώματα της Τρίτης 15/2, στη περιοχή της νεκρής ζώνης στην Αθηένου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου «γυναίκα, παράτυπη μετανάστης, φαίνεται να πέρασε στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα την ίδια ώρα που προσπάθησαν να περάσουν οι γονείς και τα δίδυμα κορίτσια, ηλικίας τριών ετών. Ωστόσο κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, φαίνεται ότι η γυναίκα πήρε μαζί της το ένα από τα παιδιά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE