Εντοπίστηκε στο Πουρνάρα το δεύτερο κοριτσάκι - Αίσιο τέλος και για τις δύο δίδυμες αδελφές

Εντοπίστηκε στο Πουρνάρα το δεύτερο κοριτσάκι - Αίσιο τέλος και για τις δύο δίδυμες αδελφές

Στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμυθιά εντοπίστηκε το κοριτσάκι, ηλικίας τριών ετών, το οποίο αγνοείτο από τα ξημερώματα της Τρίτης 15/2, στη περιοχή της νεκρής ζώνης στην Αθηένου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου «γυναίκα, παράτυπη μετανάστης, φαίνεται να πέρασε στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα την ίδια ώρα που προσπάθησαν να περάσουν οι γονείς και τα δίδυμα κορίτσια, ηλικίας τριών ετών. Ωστόσο κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, φαίνεται ότι η γυναίκα πήρε μαζί της το ένα από τα παιδιά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Σε μια συναινετική κίνηση, οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΕΔΕΚ – Μάριος Χαννίδης, Μορφάκης Σολωμονίδης και Ηλίας Μυριάνθους – ανακοίνωσαν σήμερα την απόσυρσή τους από την κούρσα διαδοχής, ανοίγοντας τον δρόμο για την υποστήριξη κοινής υποψηφιότητας.