Πυρκαγιά σε μάντρα οχημάτων - Πήρε φωτιά βυτιοφόρο την ώρα που το έκαναν κομμάτια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυρκαγιά σε μάντρα οχημάτων - Πήρε φωτιά βυτιοφόρο την ώρα που το έκαναν κομμάτια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν το μεσημέρι της Τετάρτης 16/2 σε μάντρα οχημάτων στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου.

Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline φαίνεται η μεγάλη καταστροφή με φορτηγά να τυλίγονται στις φλόγες.

Επίσημη ενημέρωση από Πυροσβεστική Υπηρεσία
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική έλαβε κλήση στις 12.19. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δύο οχήματα σε συνεργείο αποσυναρμολόγησης οχημάτων στον παλιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά τον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε κατά τη διάρκεια αποσυναρμολόγησης σε ένα εκ των δύο οχημάτων. Το ένα όχημα ήταν επιβατικό και το άλλο αρθρωτό. Και τα δύο υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Επηρεάστηκε βυτίο καυσίμων και έγιναν όλες οι επιχειρησιακές διαδικασίες από την ΕΜΑΚ και πυροσβεστικά οχήματα από Επαρχία Λεμεσού που ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ανάφλεξη εύφλεκτων καυσίμων οχήματος κατά την διάρκεια εργασιών. Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Δείτε φωτογραφίες εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE