Μεβλούτ Τσαβούσογλου: Εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό - Σε απομόνωση στο σπίτι

Μεβλούτ Τσαβούσογλου: Εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό - Σε απομόνωση στο σπίτι

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

«Το τεστ μου ήταν θετικό. Ευτυχώς, νοσώ ήπια. Θα συνεχίσω να εργάζομαι από το σπίτι για λίγο χωρίς να διακόψω τη δουλειά μου. Είθε ο Αλλάχ να θεραπεύσει όλους τους ασθενείς μας» έγραψε στο Twitter.

Σημειώνεται πως την 5η Φεβρουαρίου είχε ανακοινώσει ότι είναι θετικός και ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και η σύζυγός του Εμινέ, ενώ ακολούθησε ο Χουλουσί Ακάρ.

Πέντε ημέρες αργότερα, ο Ερντογάν ενημέρωσε ότι έχει αρνητικοποιηθεί, ενώ η σύζυγός του έκανε το ίδιο νωρίτερα σήμερα.

«Σήμερα, ολοκλήρωσα την καραντίνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ιατρική ομάδα για την ιδιαίτερη προσοχή της και εύχομαι στους υγειονομικούς, που εργάζονται σε όλη τη χώρα μας, τα καλύτερα. Είθε ο Αλλάχ να θεραπεύσει όλους τους ασθενείς μας» έγραψε η πρώτη κυρία της Τουρκίας.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE