Υπ. Υγείας: Πως θα είμαστε φέτος το Πάσχα - Τι απάντησε για 4η δόση εμβολίου - ΒΙΝΤΕΟ

Υπ. Υγείας: Πως θα είμαστε φέτος το Πάσχα - Τι απάντησε για 4η δόση εμβολίου - ΒΙΝΤΕΟ

Για τις χαλαρώσεις που αναμένεται να τεθούν σε ισχύ την επόμενη εβδομάδα αλλά και για το πώς θα περάσουμε το φετινό Πάσχα μίλησε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Sigma «Τομές στα γεγονότα», το βράδυ της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου.

Σχετικά με τις χαλαρώσεις που ξεκινούν από την ερχόμενη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου ο κ. Χατζηπαντέλας είπε πως η σημαντική αύξηση που υπήρξε στις νοσηλείες αλλά και η σταθεροποίηση που είδαμε στο ποσοστό θετικότητας, δικαιολογούν τα όσα μέτρα λήφθηκαν.

Σε ό,τι αφορά το ποσοστό της εμβολιαστικής κάλυψης, δήλωσε πως είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, ωστόσο τόνισε πως δεν θα νοσηλευτούμε εάν εμβολιαστούμε: «σας τι λέω και από το δικό μου παράδειγμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε βήματα αργά-αργά», συμπλήρωσε.
Την ίδια ώρα, κληθείς να απαντήσει το ενδεχόμενο μιας τέταρτης δόσης εμβολίου ο κ. Χατζηπαντέλας ανέφερε πως η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολιασμών θα εξετάσει το θέμα για κάποιες ομάδες πληθυσμού.

Για το φετινό Πάσχα ο Υπ. Υγείας είπε: «Θεωρώ ότι το Πάσχα οποιαδήποτε προβλήματα έχουμε θα τα αντιμετωπίσουμε. Στο Υπουργείο Υγείας βλέπουμε τα πάντα καθημερινά. Εάν πρέπει να δώσουμε λύσεις ώστε το Πάσχα να είμαστε ξέγνοιαστοι, θα πάρουμε οποιαδήποτε μέτρα από πριν ώστε να μην έχουμε προβλήματα».

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE