«Ζηλεύουν» οι ΑΕΛίστες ακούγοντας για επενδυτές…

«Ζηλεύουν» οι ΑΕΛίστες ακούγοντας για επενδυτές…

Επενδυτές πάνε κι έρχονται στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Κάποιοι μένουν, άλλοι φεύγουν πριν «ακουμπήσουν» το χρήμα…

Στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΛ, υπάρχει μουρμούρα και κριτική στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, επειδή η ομάδα έμεινε από νωρίς εκτός στόχων στο πρωτάθλημα. Ελπίζουν ότι θα… σώσουν την χρονιά, πηγαίνοντας παρακάτω στον κύπελλο, στον επαναληπτικό της 2ας Μαρτίου με τον Απόλλωνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.