Εντόπισαν «νεκρά» σημεία στο Πουρνάρα - Προχωρούν σε αύξηση των περιπολιών

Εντόπισαν «νεκρά» σημεία στο Πουρνάρα - Προχωρούν σε αύξηση των περιπολιών

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν «νεκρά» σημεία στο Κέντρο Φιλοξενίας στο Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», τα μέλη της Αστυνομίας πραγματοποίησαν αυτοψία το πρωί της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, όπου στην περίφραξη του Κέντρου Φιλοξενίας εντόπισαν τα «νεκρά» σημεία.

Στο σημείο έσπευσαν ο Αρχηγός μαζί με τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας όταν έγινε η συγκεκριμένη διαπίστωση, με σκοπό να εξετάσουν επί τόπου την κατάσταση, ενώ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αύξηση των περιπολιών στην περιοχή αλλά και να καθιερώσουν μόνιμο Αξιωματικό για επίβλεψη του Κέντρου Φιλοξενίας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE