Εντόπισαν «νεκρά» σημεία στο Πουρνάρα - Προχωρούν σε αύξηση των περιπολιών

Εντόπισαν «νεκρά» σημεία στο Πουρνάρα - Προχωρούν σε αύξηση των περιπολιών

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν «νεκρά» σημεία στο Κέντρο Φιλοξενίας στο Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», τα μέλη της Αστυνομίας πραγματοποίησαν αυτοψία το πρωί της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, όπου στην περίφραξη του Κέντρου Φιλοξενίας εντόπισαν τα «νεκρά» σημεία.

Στο σημείο έσπευσαν ο Αρχηγός μαζί με τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας όταν έγινε η συγκεκριμένη διαπίστωση, με σκοπό να εξετάσουν επί τόπου την κατάσταση, ενώ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αύξηση των περιπολιών στην περιοχή αλλά και να καθιερώσουν μόνιμο Αξιωματικό για επίβλεψη του Κέντρου Φιλοξενίας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE