Εντόπισαν «νεκρά» σημεία στο Πουρνάρα - Προχωρούν σε αύξηση των περιπολιών

Εντόπισαν «νεκρά» σημεία στο Πουρνάρα - Προχωρούν σε αύξηση των περιπολιών

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν «νεκρά» σημεία στο Κέντρο Φιλοξενίας στο Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», τα μέλη της Αστυνομίας πραγματοποίησαν αυτοψία το πρωί της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, όπου στην περίφραξη του Κέντρου Φιλοξενίας εντόπισαν τα «νεκρά» σημεία.

Στο σημείο έσπευσαν ο Αρχηγός μαζί με τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας όταν έγινε η συγκεκριμένη διαπίστωση, με σκοπό να εξετάσουν επί τόπου την κατάσταση, ενώ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αύξηση των περιπολιών στην περιοχή αλλά και να καθιερώσουν μόνιμο Αξιωματικό για επίβλεψη του Κέντρου Φιλοξενίας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE