Το Κυπριακό συζήτησε με τον Πρόεδρο της Γκάνας ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Το Κυπριακό συζήτησε με τον Πρόεδρο της Γκάνας ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γκάνας, Νάνα Ακούφο-Άντο, είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αφρικανικής Ένωσης στις Βρυξέλλες.


 
Κατά τη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στο κτήριο του Συμβουλίου της ΕΕ, οι δύο Πρόεδροι συζήτησαν μεταξύ άλλων το Κυπριακό δεδομένου του ότι η Γκάνα είναι αυτή την περίοδο ένα από τα μη-μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.
 
Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του Προέδρου Αναστασιάδη στο Twitter αναφέρεται συγκεκριμένα πως κατά τη διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Ακούφο-Άντο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε «ευγνωμοσύνη για την στάση αρχών της Γκάνας στο Κυπριακό, μεταξύ άλλων στο πλαίσιο του #UNSC του οποίου είναι μέλος».
 
«Υπογράμμισα τον σημαντικό βαθμό στον οποίο η Κύπρος εκτιμά τη σχέση της με την Γκάνα» προστίθεται στην ανάρτηση, μαζί με το hashtag #DeepeningBilateralTies (“εμβαθύνοντας τις διμερείς σχέσεις”)

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE