Τραγωδία στις Σέρρες: Τον πέρασε για θήραμα και τον σκότωσε

Τραγωδία στις Σέρρες: Τον πέρασε για θήραμα και τον σκότωσε

Τραγική κατάληξη είχε για 82χρονο το κυνήγι αγριογούρουνου, σε δασική έκταση στον Λιθότοπο Σερρών. Ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε θανάσιμα στις 7.30 το πρωί, όταν δέχθηκε πυρά από καραμπίνα άλλου κυνηγού, νομίζοντας ότι είναι θήραμα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 82χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Από την εξέτασή του, διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα.

Συνέλαβαν 70χρονο
Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 70χρονο και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 70χρονος κυνηγούσε μόνος του στην περιοχή, ενώ ο άτυχος ηλικιωμένος με παρέα άλλα τέσσερα άτομα.

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ηράκλειας Σερρών.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE