ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Παραβίαση των μέτρων - Σειρά καταγγελιών Αστυνομίας σε πολίτες και υποστατικά

Παραβίαση των μέτρων - Σειρά καταγγελιών Αστυνομίας σε πολίτες και υποστατικά

Σε καταγγελίες 17 πολιτών και 8 ιδιοκτητών ή υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, έπειτα από 1.969 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 575 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 5 πολίτες και 6 υποστατικά, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 160 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 430 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 2 πολίτες και 1 υποστατικό, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 135 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 351 έλεγχοι εκ των οποίων προέκυψαν 5 καταγγελίες πολτών, ενώ στην περιοχή της Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 180 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Τέλος, η Τροχαία διενήργησε παγκύπρια 132 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία, 4 καταγγελίες πολιτών καταγράφηκαν στα αεροδρόμια, ενώ σε 2 ελέγχους προέβη το Λιμενικό Σώμα, δίχως να προκύψει καταγγελία.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top