ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Νικητής» της ζωής ο Γιώργος - «Διέλυσε» τον καρκίνο κι έγραψε τραγούδι για να δώσει δύναμη στους συνανθρώπους του -ΒΙΝΤΕΟ

«Νικητής» της ζωής ο Γιώργος - «Διέλυσε» τον καρκίνο κι έγραψε τραγούδι για να δώσει δύναμη στους συνανθρώπους του -ΒΙΝΤΕΟ

Τη δική του μάχη με τον καρκίνο, έδωσε και τελικά κατάφερε να νικήσει ο τραγουδιστής, Γιώργος Γιώρκας, ο οποίος έγραψε τραγούδι για το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο.

Όντας φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Alpha καλημέρα» χαρακτήρισε την περιπέτειά του ως «ένα Γολγοθά, στον οποίο πρώτα έρχεται η σταύρωση και μετά η ανάσταση».

«Όλα έχουν ως κοινό τον καρκίνο. Ήταν δύσκολο να γίνει σε ένα τραγούδι, γι’ αυτό ήρθε ένα, κι άλλο ένα και άλλο ένα για να περιγράψω όλα τα στάδια. Όταν το μαθαίνω, όταν το αντιλαμβάνομαι, τα στάδια της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας και το στάδιο όταν νικήσεις τον καρκίνο», τόνισε.

Σκοπός του Γιώργου Γιώρκα ήταν να συνθέσει ένα τραγούδι με διάφορα μηνύματα για τη δύναμη, την αγάπη, την πίστη και το σθένος των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.

Σύμφωνα με τον ίδιο αναμένεται να κυκλοφορήσουν κι άλλα τραγούδια, με στόχο να δώσει δύναμη και θάρρος στους ανθρώπους που βιώνουν δύσκολες στιγμές.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο η γιατρός Συνδυαστικής Ιατρικής, Κωνσταντίνα Στυλιανού, και είπε ότι «Μια συνάδελφός μου, μου είχε στείλει ένα διάσημο τραγούδι στην Αμερική, ένα τραγούδι που γράφτηκε από μια κοπέλα που έδινε μάχη με τον καρκίνο και όταν είχαμε θεραπεία με τον Γιώρκα, τον ρώτησα εάν ήθελε να γράψει και εκείνος ένα τραγούδι για την εμπειρία τη δική του, για να αρχίσει να υπάρχει μια θετικότητα και να μην υπάρχει το ότι όλα είναι μαύρα. Μέσα σε λίγες μέρες, ο Γιώργος έγραψε 6-7 τραγούδια. Απευθυνθήκαμε στην Υπεύθυνη των Ασθενών, που έκανε ο όνειρο του Γιώργου πραγματικότητα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος του τραγουδιού είναι «8 γράμματα» και μπορείτε να το βρείτε στο YouTube.

Δείτε εδώ το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top