ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ. «ανοίγει» τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ. «ανοίγει» τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5ΚΜ επιστρέφει και μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Κύπρου!

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας και μαζί του και ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5ΚΜ! Η Primetel παραμένει πιστός υποστηρικτής της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της Κύπρου για όγδοη χρονιά και στηρίζει τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ ως Ονομαστικός Χορηγός του Primetel Εταιρικού Αγώνα Δρόμου 5ΚΜ.


Ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5ΚΜ θα πραγματοποιηθεί κατά την πρώτη ημέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022. Όλοι οι δρομείς που θα συμμετέχουν στον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5ΚΜ θα τρέξουν στο παραθαλάσσιο μέτωπο της Λεμεσού. Εκεί όπου εταιρείες και οργανισμοί συμπορεύονται στο μεγαλύτερο αθλητικό-κοινωνικό γεγονός της Κύπρου και προωθούν τα μηνύματα του ευ ζην, της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας.
Μετά από δύο χρόνια, ο Μόλος Λεμεσού θα πλημμυρίσει και πάλι από δρομείς κάθε ηλικίας, αφού αναμένεται η συμμετοχή πέραν των 250 εταιρειών και 10.000 αθλητών. Εταιρείες και οργανισμοί που λαμβάνουν μέρος στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ θα μπορούν να συνδέσουν τη συμμετοχή τους με την κοινωνική προσφορά μέσω της πλατφόρμας givengain.com.

Η PrimeTel


Η Primetel είναι ένας από τους κορυφαίους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, ευρυζωνικής πρόσβασης, σταθερής τηλεφωνίας και τηλεόρασης στην Κύπρο. Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2003, έχει το δικό της ιδιωτικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά δίκτυα οπτικών ινών στην Κύπρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας τόσο σε οικιακούς και επιχειρηματικούς πελάτες, όσο και σε πελάτες χονδρικής. Η εταιρεία έχει ένα μεγάλο περιφερειακό δίκτυο, το οποίο εκτείνεται σε όλη την Κύπρο, τη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο, παρέχοντας συνδεσιμότητα από πόλη σε πόλη, επικοινωνίες δεδομένων, υποδομή σταθερού δικτύου οπτικών ινών και υπηρεσίες που βασίζονται σε IP μεταξύ αγορών-κλειδιών της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.
Η στήριξη της Primetel σε αθλητικές δράσεις αποδεικνύει έμπρακτα την προσπάθεια της εταιρείας να προάγει την αξία της συμμετοχής και του υγιεινού τρόπου ζωής.


Η Primetel υποστηρίζοντας σταθερά την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου ανεβάζει ταχύτητες και προσκαλεί όλους να ζήσουν την εμπειρία του Primetel Εταιρικού Δρόμου 5KM.

14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ αναμένει να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο, 19 και 20 Μαρτίου 2022. Επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδόσεις.

Το Σάββατο, 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5ΧΛΜ που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και εταιρείες από όλη τη Κύπρο να δοκιμάσουν τα όρια τους. Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά, όπως σε κάθε διοργάνωση, ανυπομονούν για τη συμμετοχή τους στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1ΧΛΜ. Την Κυριακή 20 Μαρτίου, θα διεξαχθούν οι αγωνιστικοί δρόμοι της διοργάνωσης που δοκιμάζουν τις αντοχές των δρομέων και προσελκύουν αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πέραν του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Δρόμου 42 ΧΛΜ, διεξάγεται ο Muskita Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21 ΧΛΜ, ο Petrolina 10ΧΛΜ «Δρόμος Ενέργειας» και ο Medochemie Ατομικός Δρόμος 5ΧΛΜ.

Η κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, είναι αξιοσημείωτη, καθώς από το 2018 έχουν στηριχθεί περισσότερες από 40 φιλανθρωπικές οργανώσεις με περισσότερες από εξήντα χιλιάδες ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://getyourtickets.eu/event/OPAPLimassolMarathon2022

Και για να είστε συνεχώς ενήμεροι για την δραστηριότητα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ ακολουθήστε τον στο www.facebook.com/limassolmarathon.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top