Κρήτη: Την ξυλοκόπησε μπροστά στο 6 μηνών παιδί τους και τράπηκε σε φυγή

Κρήτη: Την ξυλοκόπησε μπροστά στο 6 μηνών παιδί τους και τράπηκε σε φυγή

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες στην περιοχή Μπεντεβή στο Ηράκλειο, μεταξύ ενός ζευγαριού που φέρεται ότι είχε συχνούς καβγάδες.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η 31χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι είχε έντονη λογομαχία με τον 23χρονο, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί έξι μηνών, κι εκείνος άρχισε να τη βρίζει και να τη χτυπάει στο πρόσωπο μπροστά στο βρέφος.


Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο 23χρονος της άρπαξε το κινητό και τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα αιμόφυρτη βγήκε στον δρόμο ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποίησε τις διωκτικές αρχές από κινητό τηλέφωνο του γείτονά της, καθώς ο 23χρονος είχε πάρει το δικό της. Οι περίοικοι της προσέφεραν πρώτες βοήθειες, καθώς είχε αιμορραγία στο πρόσωπο.

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει εντοπίσει τον 23χρονο. Η μητέρα με το μωρό βρήκαν προσωρινό καταφύγιο στο σπίτι του αδελφού της, τον οποίο ειδοποίησε σήμερα το πρωί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.