Την Τετάρτη στην Αθήνα η κηδεία του ανταποκριτή του ΚΥΠΕ στο Κάιρο, Νίκου Κάτσικα

Την Τετάρτη στην Αθήνα η κηδεία του ανταποκριτή του ΚΥΠΕ στο Κάιρο, Νίκου Κάτσικα

Την Τετάρτη θα τελεστεί κηδεία του δημοσιογράφου και ανταποκριτή του ΚΥΠΕ στην Αίγυπτο, Νίκου Κάτσικα, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος στην οικία του στο Κάιρο στις 5 Φεβρουαρίου 2022.

Η κηδεία θα τελεστεί στην Αθήνα, στο Γ΄Νεκροταφείο από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση οι αιγυπτιακές αρχές είχαν προβεί σε έρευνες οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψη ενός ατόμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.