Πανικός σε πτήση: Επιβάτης σε αμόκ πήγε να ανοίξει την πόρτα στον αέρα

Πανικός σε πτήση: Επιβάτης σε αμόκ πήγε να ανοίξει την πόρτα στον αέρα

Eνα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση, αναφέρουν ΜΜΕ από το Μαρόκο, καθώς επιβάτης που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου, όσο ήταν στον αέρα.

Χαρακτηριστικά, το moroccoworldnews.com, αναφέρει πως ο άνδρας σε κατάσταση υστερίας έδωσε μπουνιά σε έναν άλλον επιβάτη, ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.


Παρόλα αυτά, την λύση έδωσε ως «από μηχανής Θεός», ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ζίου ζίτσου, ο οποίος έτυχε να πετάει με την ίδια πτήση. Έτσι, φαίνεται πως έπεισε τον άνδρα να σταματήσει να επιτίθεται σε όποιον έβρισκε μπροστά του, με στόχο να ανοίξει την πόρτα.

Το περιστατικό έγινε σε πτήση της Qatar Airways από τη Ντόχα προς την Καζαμπλάνκα σε υψόμετρο 12.000 μέτρων, ενώ μετά την προσγείωση του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο Mohammed V, ο επιβάτης παραδόθηκε στις μαροκινές αρχές ασφαλείας.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Qatar Living (@qatarliving)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.