ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νωρίτερα θα το ρίξουμε στο χορό - «Κλειδώνουν» σήμερα το πρωτόκολλο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νωρίτερα θα το ρίξουμε στο χορό - «Κλειδώνουν» σήμερα το πρωτόκολλο

Ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα αναμένεται ότι εντός της ημέρας θα εγκρίνει ειδικό πρωτόκολλο για άρση της απαγόρευσης του χορού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Υπουργείου Κωνσταντίνος Αθανασίου.

Επεσήμανε ότι αυτή η ενέργεια γίνεται ώστε να δοθούν πρόσθετες χαλαρώσεις για τους πολίτες αλλά και για τους υπεύθυνους των υποστατικών λόγω της περιόδου του καρναβαλιού.

«Εντός της ημέρας αναμένεται να εγκριθεί από τον Υπουργό Υγείας το ειδικό πρωτόκολλο, το οποίο έτυχε διαβούλευσης τις προηγούμενες ημέρες για τους εμπλεκόμενους φορείς που θα διέπει τους χώρους εστίασης και διασκέδασης έτσι ώστε να υπάρχει η άρση της απαγόρευσης του χορού», είπε ο κ. Αθανασίου.

«Σε αυτό το πλάνο αναπροσαρμογής των περιοριστικών μέτρων, είναι αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Θα υπάρχουν, δηλαδή, κατηγοροποιήσεις υψηλής επικινδυνότητας, μέσης επικινδυνότητας και χαμηλής επικινδυνότητας. Θα υπάρχουν τα υποστατικά ανάλογα με την επικινδυνότητα τους ώστε να γνωρίζουν και οι πολίτες ποιες θα είναι οι προϋποθέσεις για να προσέλθουν σε αυτά τα υποστατικά, για άτομα με ιστορικό εμβολιασμού και χωρίς ιστορικό εμβολιασμού», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE