Παπαδόπουλος για Προεδρικές – «Θα συναντηθούμε πρώτα με το ΑΚΕΛ»

Παπαδόπουλος για Προεδρικές – «Θα συναντηθούμε πρώτα με το ΑΚΕΛ»

Θα συναντηθούμε πρώτα με το ΑΚΕΛ και μετά με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις Προεδρικές, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος στο περιθώριο συνάντησής του στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Νουρή.

 
Ερωτώμενος για τις επαφές του με άλλα κόμματα για τις προεδρικές εκλογές του 2023, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ότι θα ξεκινήσει μια σειρά επαφών με τα κόμματα της αντιπολίτευσης «για να δούμε αν μπορούμε να προχωρήσουμε στην προσπάθειά μας για αλλαγή».
 
«Δεν έχει καθοριστεί ακόμα ημερομηνία αυτών των επίσημων επαφών, αλλά θα ξεκινήσουμε με το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, που είναι το ΑΚΕΛ, και μετά θα επιδιώξουμε να δούμε σε πρώτο στάδιο την ΕΔΕΚ, τους Οικολόγους, αλλά και άλλα κόμματα με τα οποία ενδεχομένως να μπορούμε να συνάψουμε κάποιες συμφωνίες συνεργασίας», κατέληξε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE