ΔΙΕΘΝΗ

«Βλάντι daddy, μην κάνεις τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο» - Τρολάρουν τον Πούτιν στο Instagram

«Βλάντι daddy, μην κάνεις τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο» - Τρολάρουν τον Πούτιν στο Instagram

«Βλάντι daddy, σε παρακαλώ, ακύρωσε τον πόλεμο». Είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που αφήνουν οι χρήστες του Instagram στον Βλαντίμιρ Πούτιν, ζητώντας με χιουμοριστικό τρόπο να μην προχωρήσει σε πολεμικές ενέργειες.

Πολλοί εκπρόσωποι της Generation Z αναζήτησαν τρόπο επικοινωνίας με τον Ρώσο πρόεδρο μέσω των social media, με αποτέλεσμα να υπάρξει «καταιγισμός» σχολίων κάτω από παλαιότερες φωτογραφίες του, ενώ το παρατσούκλι «Vladdy Daddy» έχει καθιερωθεί από το 2016.

«Κολλητέ, μην ξεκινήσεις στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι τόσο εκτός μόδας» του γράφει ένας χρήστης, με έναν άλλον να του γράφει «ας μην πολεμήσουμε».

«Μην το κάνεις, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να μαλώνουμε έτσι, δεν είναι υγιές για τη σχέση μας» γράφει ένας άλλος, ενώ πολλοί αναφέρονται στον χαρακτήρα του: «Ξέρουμε ότι βαθιά στην καρδιά σου είσαι καλός άνθρωπος» κι ότι «δεν είσαι εσύ».

«Μην ξεκινήσουμε πόλεμο, δεν είμαι έτοιμος γι’ αυτό», γράφει ένας άλλος χρήστης, ενώ πολλοί επικαλούνται ένα κάρο λόγους για να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση. «Δεν είμαι προετοιμασμένος πνευματικά». Ένας άλλος του υποσχέθηκε ότι θα του στείλει βότκα ή του ζητά αναβολή, μέχρι να τελειώσει την τελευταία σαιζόν της σειράς Euphoria.

Άλλοι δεν ξεχνούν και την πανδημία. «Κάνε τον πόλεμο διαδικτυακά, ακόμη έχουμε Covid», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρότεινε να διεξαχθεί στο Google meet.

Άγνωστο φυσικά παραμένει αν ο Βλαντίμιρ Πούτιν παρακολουθεί την κίνηση στο Instagram, ωστόσο οι περισσότεροι ευελπιστούν ότι τα βλέπουν οι συνεργάτες του.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top