Οριστικοποιείται αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα - Αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα Υπουργοί και Υφυπουργοί
Σάρκα και οστά παίρνει αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα. Τρεις νέοι υπουργοί και μια νέα υφυπουργός αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα.

Ο πρόεδρος κάλεσε στο διάγγελμα του, τους Ρώσους πολίτες να βγουν στους δρόμους και να καταδικάσουν την επίθεση που διέταξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
"Η σημερινή μέρα έχει περάσει στην ιστορία όμως αλλιώς έχει περάσει για την Ουκρανία και αλλιώς για τη Ρωσία", τόνισε.
"Η Ρωσία είναι στο δρόμο του κακού"
"Όλοι στην Ρωσία, όσοι δεν έχουν χάσει την αίσθηση της τιμής μπορούν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον πόλεμο που κήρυξαν οι κυβερνήτες τους κατά της Ουκρανίας", είπε συγκεκριμένα.
Ζήτησε ωστόσο όποιος βετεράνος μπορεί να κρατήσει όπλο, να πάει στις παλιές του μονάδες.
Ζήτησε αίμα για τους πληγωμένους των Ουκρανικών στρατευμάτων και παρακάλεσε όλες τις επιχειρήσεις να κάνουν ότι είναι δυνατόν να στηρίξουν την πολεμική προσπάθεια.
Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy calls on all citizens with military experience to "join the defence of Ukraine", and asks for people to donate blood as there are "wounded soldiers in hospitals".
— Sky News (@SkyNews) February 24, 2022
Live: https://t.co/GahQDSvCkN
📺 Sky 501, Virgin 602 and Freeview 233 pic.twitter.com/EhkK1gDLqP
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




