ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εξώδικα σε δύο πρόσωπα για χρήση ηχομιμητικών συσκευών σε κυνήγι

Εξώδικα σε δύο πρόσωπα για χρήση ηχομιμητικών συσκευών σε κυνήγι

Δύο υποθέσεις που αφορούν κατοχή ή χρήση μηχανής που παράγει μιμητικές φωνές πουλιών διερευνά η Αστυνομία σε συνεργασία με την Υπηρεσία Θήρας, ενώ εναντίον δύο προσώπων εκδόθηκαν εξώδικα πρόστιμα, ύψους 500 ευρώ, στον καθένα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου την Τετάρτη στις 08:40 μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ενώ βρίσκονταν σε περιπολία στην τοποθεσία “Καμένες”, στο Νέο Χωρίο Πάφου, για πάταξη λαθροθηρίας εντόπισαν ένα πρόσωπο ηλικίας 49 ετών να κυνηγά με τη χρήση μηχανής που παράγει μιμητικές φωνές πουλιών. Από τον 49χρονο παραλήφθηκε ως τεκμήριο το κυνηγετικό του όπλου τύπου ΔΟΚΟ, έξι φρεσκοσκοτωμένα άγρια πτηνά και 20 πλήρη φυσίγγια. Κλήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλη Χρυσοχούς όπου του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για το ποσό των 500 ευρώ, είπε ο κ. Ιωάννου.

Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση χτες στις 10:30 στην περιοχή “Μαχούζις” έδαφος Λεμόνας μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν 34χρονο να κυνηγά, έχοντας στην κατοχή του παράνομα συσκευή που παράγει μιμητικές φωνές άγριων πτηνών, είπε ο κ. Ιωάννου. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς και εναντίον του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για το ποσό των 500 ευρώ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top